Maalämpö on viisas valinta kiinteistön lämmitysratkaisuksi. Meiltä täyden palvelun maalämpöpumpputoimitukset Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella.

Talon ja käyttöveden lämmittäminen muodostavat merkittävän osan asumisen kustannuksista. Lämmitysjärjestelmää valitessa kannattaakin pitää mielessä arvokkaat eurot, myös ekologisuus ja energiatehokkuus ovat pohtimisen arvoisia aiheita. Meiltä saat aina oikean ratkaisun kiinteistösi lämmitystarpeisiin – suunnittelua, asennusta ja huoltoa myöden. 

Maalämpö – miten se toimii?

Luontoa säästävä maalämpö on mitä mainioin kiinteistön lämmöntuottoon. Maalämpöpumppu pumppaa maaperään, kallioon tai vesistöön varastoitunutta aurinkoenergiaa, ja pumppu voidaan liittää vesikiertoiseen lämmitys- ja käyttövesijärjestelmään. 

Maalämpö tuo tuntuvaa säästöä

Edustamamme maalämpölämpöpumput tarjoavat vaihtoehtoja vaihteleviin lämmitystarpeisiin, oli kyseessä uudisrakennus- tai saneerauskohde. Laatulaitteilla ja laitteen oikeaoppisella käytöllä pystytään saavuttamaan suuretkin säästöt kiinteistön lämmityskustannuksissa. Lämpöpumpun asennuksen jälkeen järjestelmä maksaa itsensä takaisin jo muutamassa vuodessa!

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää »